Nærøyfjorden

Den smale og spektakulære Nærøyfjorden og Aurlandsfjorden er omkranset av bratte fjellsider med snødekte topper som rager 1800 meter over havet, med brusende fossefall og idylliske grender langs fjorden. Dette er et område som er vurdert til et av verdens vakreste fjordlandskap og som står på UNESCO sin verdensarvliste. 

Nærøyfjorden 


Opplev Nærøyfjorden fra verdens første karbon hybrid fartøy "Vision of The Fjords"

Nyt vestlandsfjorden ombord i vårt nye og spennende fartøy med innovativ, norsk design og verdensledende miljøteknologi. Når Vision of The Fjords ankommer de mest sårbare og spektakulære områdene går den over på batteridrift, og holder en hastighet på 10 knop. Da er fartøyet i praksis helt stillegående. Det eneste du hører er naturens egne elementer. 

Fartøyet er laget for å gi våre gjester en maksimal turistopplevelse uansett vær. Det er høy komfort, store panorama-vinduer og designet er inspirert av stiformasjonene man finner i bratte fjellterreng. Gjestene våre vil kunne bruke designet til komme seg opp på sidene og på toppen av fartøyet og ned igjen på andre siden for å komme så nær den fantastiske naturen som mulig. 

Bli med på UNESCO fjordcruise og opplev et av de flotteste og mest populære fjordområdene i Norge. 

Klikk på linken her for å booke fjordcruise på Nærøyfjorden
 
 


Ship of the Year 2016

Vision of The Fjords har blitt kåret til "Ship of the Year 2016". Den prestisjefylte prisen ble delt ut på verdens største skipsfartsmesse SMM i Hamburg. Les pressemelding her.

Se ABB sin video om utslippsfritt battericruise på Nærøyfjorden her