Fjordcruise i spektakulær natur

Opplevelser på
fjorden for alle

Fjordcruise
i spektakulær
natur

Opplevelser på fjorden for alle

Store reiseopplevelser

Maksimale inntrykk – Minimale avtrykk

Et fjordcruise ombord på våre miljøvennlige fartøy,
spesialbygd for sightseeing, representerer en ny
og forsterket turistopplevelse på
Norges vakreste fjorder.

Med tre fartøy drevet av ren strøm kan
tilsammen 1200 gjester seile avgårde
i det vakre kystlandskapet
med god samvittighet.

Stille flyt

Vision-katamaranene har null utslipp der de glir lydløst, røykfritt og vibrasjonsfritt gjennom landskapet. De gir en unik følelse av å etterlate verdensarven uberørt.

Våre skip er unike – Vision of The Fjords er verdens første elektriske hybrid passasjerfartøy, mens Future of The Fjords er verdens første helelektriske nullutslipps passasjerfartøy.

Ikonisk innovasjon

Design tatt et skritt videre

INKLUDERENDE

Visjonen er at alle gjester, uansett funksjonsnivå, skal kunne reise med fartøyene. Et inkluderende design var vesentlig på alle nivåer når de nye The Fjords fartøyene skulle bygges. The Fjords gir en likeverdig opplevelse for alle.

PRISVINNENDE

The Fjords katamaranene har vunnet mange priser for sitt innovative design og universelle utforming.

De har vært banebrytende innenfor designet som likestiller alle passasjerer, i tillegg til å være et internasjonalt miljøforbilde for alle som driver med passasjertransport til sjøs.

REVOLUSJONERENDE

Katamaranene er unike i valg av bærekraftig konstruksjon og drift. De er blant de første stillegående fartøy som kan gå på 100 prosent utslippsfri batteridrift. Fartøyene, er en eksportartikkel for norsk industri i en voksende turistnæring, som trenger miljøvennlig og stillegående transport.