Voice of Norway

Guiding ombord på Legacy of The Fjords

Ombord på Legacy of The Fjords er det stille. Det er en av de mange fordelene med elektrisk drift. Du kan selv velge om du ønsker å nyte bølgeskvulpet, høre måkesangen eller om du ønsker å ta del av de mange spennende historiene i guideappen Voice of Norway.

Scann QR koden for å laste ned guideappen – og en gang til for Oslofjorden

Slik gjør du

Scann QR koden med din smarttelefon for å laste ned guideappen Voice of Norway. Når du har gjort dette scanner du QR koden ytterligere en gang for å laste ned guideruten for Oslofjorden.

Innholdet i appen er basert på geografiske områder, hvilket betyr at innholdet skifter etter hvert som  Legacy of The Fjords tar deg med til nye deler av fjorden og du trenger ikke å gjøre annet enn å nyte da du vil få servert nye historier automatisk langs ruten. Følg også gjerne med på skjermene ombord som viser hvor i lende vi befinner oss og viser utvalgte bilder fra land.

The Fjords har valgt denne stille guideløsningen på alle skip da akkurat stillheten er en stor del av opplevelsen for mange passagerer. Vi ber deg derfor om å bruke headset når du følger med på guidingen.

Glem bare ikke at det alltid er lov å spørre våre hyggelige mannskap om det er noe spesielt du er interessert i!

God tur med Legacy of The Fjords!